torstai 24. marraskuuta 2011

Hohtoisat kynnet

Aika esitellä teille katastrofi-kynnet. Yleensä lakkaan kerralla sellaiset kynnet kuin haluan, joskus onnistuneemmin ja joskus vähän vähemmän onnistuneesti. Pääpointti on kuitenkin se, että olen aika maltillinen ja varovainen kynsien kanssa, enkä kolhi niitä mihinkään tai ruttaa lakkauksia pöydän kulmaan. Saatika että toteaisin kesken lakkauksen "ei tästä tule mitään" ja poistaisin reilusti lakat. Tämän lisäksi yleensä vielä pidän kynsistä jotka saan aikaan, jos en ihan heti niin hetken aikaa niitä katseltuani niistä tuleekin kivat.

Noh, tässä on sitten aivan erilainen lakkaus kyseessä. Erittäin simppelit, mutta kovan tuskan takana olleet kynnet. Ensiksikin, laitoin alle Golden Rosen hempeän vaaleanpunaista väriä nro 57. Tästä väristä en pidä itsenään (älkää edes kysykö miksi sitten ostin. Luulin haluavani tuon värisen lakan. Niin kauan kunnes ostin sen...) Ja koska en tosiaan pidä siitä yksinään, heitin päälle Tokmannin halpislakkoja, Flormalin Miracle Colorsin väriä U27 (miksei näillä voisi olla jotain kivoja nimiä...?). Tämä lakka on niin pettymys, koska se ei yksinään peitä mitään. Mutta onneksi sillä sai tuon vaaleanpunaisen päälle kivan blingin. Noh, harvinaista tosiaan, teloin kynsiäni monta kertaa lakkauksen jälkeen, ja aina vain laiskana paikkasin uudella kerroksella tätä kimallelakkaa. Lopputuloksena kynsillä on varmaan viisi kerrosta tätä lakkaa, jota oikeasti tarvitsisi vain yhden kerroksen tuomaan sitä ihanaa shimmeriä.


Sitten alkoi toinen ilonhetki: leimaus. Leimasin ensin koko kynnen peittäviä kuvioita valkealla. No miltä se näytti? Aivan järkyttävältä. Leimasin neljä kynttä kunnes totesin ettei siitä tule yhtään mitään, kuviot miten sattuu ja osa kynsistä jäi vaille leimaa. Otin sitten turhautuneena kynsilakanpoistoaineen ja aloin hinkata kynsiä. Olin aivan äimän käkenä kun leimauslakka lähtikin niin siististi, mutta alla oleva lakka pysyi kuin pysyikin! Ei siis onneksi tarvinnut enää lakata uudestaan, pelkästään vaihtaa leimauskuvaa. Lopuksi päädyin kärkileimaksiin tähdillä, ja täytyy kyllä myöntää että ihan meni päin kettuja nekin leimaukset mutta laiskana ja kynsiini kyllästyneenä päätin antaa olla.Vaikka olen näitä kynsiä katsellut nyt jo yli viikon (kuvat on muuten juuri otettu, tuolta lakka siis näyttää miun kynsissä ollessaan viikon putkeen), en pidä näistä valossa. Mutta! Mitäs sitten tapahtuukaan kun yöllä valot sammuvat...Huhuu, siinähän ne loistavat pimeässä! Olen aina haaveillut pimeässä hohtavasta lakasta, ja nyt kun China Glaze toi halloweenin kunniaksi Ghoulish Glow'n niin piti tuo ihanuus hankkia. On oikeasti hauskaa mennä nukkumaan, sammuttaa valot ja katsella kuinka kynnet loistavat pimeässä. Olen kuin pikkulapsi näiden kynsien kanssa silloin :D Ihastelen aikani joka yö ennenkuin maltan pistää silmät kiinni...Ja loppuun vielä mainostusta arvonnasta! Ei tosin tämän blogin arvonnasta, vaan Pientä ja isoa kynsillä -blogissa on menossa pikkujouluarvonta, jossa on osallistumisaikaa 15.12 asti, eli hyvin vielä kerkeää osallistumaan! :) Palkinnotkin näyttävät oikein herkullisilta, käykää kurkkaamassa! Miksi päätän joka lauseeni huutomerkkiin!?

7 kommenttia:

 1. Minustakin Ghoulish Glowlla päällystetyt kynnet ovat todella hauskoja iltaisin :D Äh vitsi kun tekee taas mieli laittaa sitä kynsiin!

  VastaaPoista
 2. Laita laita! Tuohan onkin siitä mukava lakka, että sen alla voi olla lähes mitä vaan :D Varmaan joskus aikoinaan eBayssa etsiskelin pimeässä hohtavaa lakkaa, ja muistelisin nähneeni jotain värillistä sellaista, tyyliin vihreää tai keltaista. Ja se rajoittaa aika mukavasti kun sellaista käyttäisi...

  VastaaPoista
 3. Vitsit sulla pysyy kynnet hyvinä. Musta tuntuu että parin päivän jälkeen alkaa jostain repsottaan! Mikä siis onkaan salaisuutesi?

  VastaaPoista
 4. Haha, veikkaan että se on vain yksinkertaisesti se etten tee paljon mitään xP Tiskatessa vähän kyllä arvelutti että säästyykö kynnet mutta kyllä ne senkin näköjään hyvin kestävät :D Muuten en tiedä mistä johtuu, mutta tyytyväinen olen asiaan! Yhdellä ystävistäni ainakin kun tuntuu lohkeilevan isoina paloina lakka pois jo pahimmillaan parissa päivässä, vaikka lakatkin ovat samoja (miun lakat, minä saan meillä lakata <3). Kai se on vain jotain tuurikauppaa...

  VastaaPoista
 5. WAU :)) Mä taisin rakastua tohon sun pimeässä hohtavaan kynsilakkaan :DD Oon vielä(kin) niin lapsi, että tykkään kaikesta pimeässä loistavasta :D Mun huoneen katto on täynnä sellasia tähtiä, seinällä on yks tähti ja kaapin ovessa pimeässä loistava prinsessa-tarra :D En vaan ikinä saa niistä kuvia pimeässä :( miten sä onnistuit noissa kuvissa?? :)

  VastaaPoista
 6. Aww tähtiä katossa, kelpaisi itellekin :D
  Ja noi kuvat on ihan vaan peruspokkarilla ilman salamaa otettu, ei mitään kummempaa. Luulisi että siun järkkärillä nyt ainakin saisi vielä parempiakin kuvia :o

  VastaaPoista
 7. Oon yrittäny, mutten saanu :( en tiedä miksei se suostunu ottaan :'( no, pitää vielä joku kerta kokeilla uudestaan :D :)

  VastaaPoista