torstai 19. tammikuuta 2012

Haaste: 5 unelmatavaraa

Sainpa tällaisen kivan haasteen Lumitimantilta: "Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Ihan ensimmäisenä ostaisin kauan haaveilemani BJD-nuken. En ole ihan varma minkä näköisen, mutta ainakin tästä B&G:n Afrasta olen haaveillut kauan: 
Aikuiset ihmiset haluaa nukkeja
Nämähän maksaa ehkä siinä 400 eurosta ylöspäin, vissiin yleisimmin 600-700 euroa joten eipä ole ihan normaalisti varaa ostaa. Yhyy :'(

Seuraavaksi ostaisin jonkin supertehokkaan tietokoneen, että se pyörittäisi ihan mitä vaan eikä tarvitsisi vuosikausiin murehtia sen vanhenemista. 

Nätimmän näköisen kyllä valkkaisin...
Kun nyt tekniikkapuolelle päästiin niin uusi hieno tietokone innostaisi ostamaan siihen myös suuremman piirtopöydän:
Ohan omanikin rakas mutta pieni...
♪ Kerää kynttilät pois, emme tarvitse nyt romantiikkaa. Kun olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikkaa... ♫
Uusin iPhone
  Kyllähän minä vielä omalla kännykälläni pärjään, mutta tahtoisin siirtyä kalliiden diivakännyköiden maailmaan. Omani on saatu yo-lahjaksi vuonna 2005, ensimmäisiä kamerakännyköitä aikoinaan. Vielä se toimii, vaikka akkua pitääkin ladata aika tiuhaan, soitin takkuilee (tosin enpä sitä enää käytä kun on iPod...) sekä joskus kenttä katoaa ilman mitään syytä. 

Viimeiseksi koitin valita jotain vähemmän elektronista. 

Mjyysik

Akumajo Dracula Best Music Collections BOX, 18 levyä Castlevania-musiikkia! Tällainen megaboksi maksaa mukavasti lähes 200 euroa, ja voihan näitä kappaleita koneeltakin kuunnella... Mutta hieno keräily se olisi hyllyssä koristamassa ;)


Jälleen kerran samat vanhat lätinät: en erikseen haastele, tehköön kuka tahtoo :)

2 kommenttia:

  1. Jee, teit tämän ♥ :) En oo ikinä kuullu ekasta, enkä viimesestä tavarasta :O Opin siis tänäänkin jotain uutta 8) Ei mennyt tämäkään päivä hukkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hyvä kun joka päivä oppii jotain uutta :D

      Poista