maanantai 6. helmikuuta 2012

Tähtitaivas

Kiitän Lumitimanttia, joka lahjoitti ihanasti minulle ylimääräisiä kynsilakkojaan :) Itsehän olen aina lakkojen tarpeessa (köhköh) joten oli ihana päästä kokeilemaan uutuukaisia. Tässä lakkauksessa käytin herkullisen näköisiä Top Beautyn glitterlakkoja joissa oli tähtiä ☆Tällaisilla saadaan aikaan tähtitaivas
 Eroa ei pahemmin näe, mutta nimettömissä on tuota vaaleanpunaista ja muissa hopeasta lakkaa. Tähdet ovat kivoja mutta valitettavasti näissä lakoissa on sama ongelma kuin muissakin glitterlakoissa joissa on isoja kuvioita. On hyvin vaikea saada mukavaa määrää tähtiä kynnelle, sillä tähdet tahtovat jäädä purkkiin ja siveltimessä on pelkkää hilettä. Sain kuitenkin pienellä taistelulla ihan mukavasti tähtiä kynsiin. Toinen ongelma oli, että isot tähdet jäivät hiukan koholle eikä kynnen pinta jäänyt tasaiseksi. Kynnet sitten tarrautuivat kiinni vähän joka paikkaan.

Sitten loppuun vielä uusi heräteostokseni, MNY Maybellinen My Balm -huulivoide, värinä 159. Tämän väri oli minusta aivan ihana, hiukan persikkainen. Ja koska hintakaan ei ollut paha, vain kaksi euroa, niin pitihän tuota kokeilla. Tämä levittyy huulille hyvin ja tuntuu mukavalta. Ainut huono puoli on vain juuri se syy miksi ostin tämän: ihana väri. Ongelmana ei siis ole väri vaan värittömyys, mielestäni tämä ei nimittäin sävytä  huulia juuri ollenkaan. Kyllä tämä hintaansa nähden on ihan kiva, mutta pettynyt olen silti.


1 kommentti:

  1. Hauska nähdä ku kokeilit noita lakkoja :) Harmi että niitä oli vaikea saada (tähtiä siis) purkista :( Joku vois kehittää sellasen lakan, että sais isoja kuvioita sopivasti purkista kynnelle ;) Ihanan värinen toi sininen ♥ Sähkönsininen (vai miksi sitä kutsutaankaan) on tosi kaunis väri :)

    VastaaPoista