torstai 26. huhtikuuta 2012

Rusetteja

... ja muita kekseliäitä otsikoita! Innostuin yhdessä vaiheessa niin kärkien lakkauksesta, että pakko oli toteuttaa niitä muutamat jos toisetkin. Alla vaaleansininen lakka ja kärjet vähän tummemmalla. Päälle heitin suloiset fimo-rusetit. Mutta koska ne ovat fimot eivätkä tarrat niin...


.. eipä kulunut aikaakaan kun jo ensimmäinen hyppäsi irti. En käsitä. Tykkäisin kyllä noita fimoja käytellä, mutta kun ne ovat ohuimmillaankin niin isoja ja paksuja että äkkiä tipahtavat osuttuaan johonkin kulmaan tms. 


Ja tällaisilla värkeillä siis saatiin nämä kynnet aikaan. Huhuu! Tuo Nails inc.in aluslakka on muuten mennyt sitkeäksi :( Me does not like. Olen heittänyt sekaan Mavalan sitä-ainetta-mikä-notkeuttaa-lakkaa-jonka-nimeä-en-saa-päähän mutta eipä ole silti tullut hetkeen käytettyä. Ostin sitten vähillä rahoillani Rimmelin Stronger -Try Harder - Double Duty aluslakan. Olen ihan tykännyt, mutta samalla kauhistunut nykymaailman hinnoista. Olen aina pitänyt Rimmeliä halpana merkkinä, ja sitä sitä se kai jossain määrin onkin, mutta jopa tuo aluslakka oli lähes kympin, huh huh. Ja itse ajattelin olevani taloudellinen sen ostaessani...

4 kommenttia:

 1. Ihanat rusetit! :) Mä en oo ikinä osannu käyttää aluslakkoja :O Onko niillä joku tärkeä merkitys? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nosiis :D Ne tekevät kaikenlaisia ihmetemppuja vähän aluslakasta riippuen, itse yritän aina käyttää jotai superhoitavaa joka vahvistaisi kynsiä. Mutta periaatteessa noit aluslakat tasoittaa kynnen pintaa, estää värjäytymistä ja pitäisi ainakin parantaa lakan pysyvyyttä.

   Poista
 2. en voi vastustaa noita rusetteja! Vaikka ovatkin melko viekkaita kun eivät aina pysy :s Mutta joka tapauksessa sievät kynnet :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin söpöjä nuo rusetit :) Ja kiitos!

   Poista