maanantai 21. marraskuuta 2011

Haaste

Noniin, onpas ollut hiljaiseloa täällä. En ole jostain syystä oikein jaksanut edes viettää aikaa pahemmin koneella enää, pahimmillaan niin etten ole edes muiden blogeja jaksanut lukea! (ja se on yleensä niitä päivän kohokohtia kun päivittelen bloggeria jos oisi tullut uusia kirjoituksia :) ). Eniveis, yritän parantaa tapani, mutta aloitan näin helposti kuin vastaamalla haasteeseen, jonka Ine minulle heitti (kiitos, on kiva tulla haastetuksi <3).

Ja se haaste kuuluu näin:
1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä muuta bloggaajaa tekemään sama.

 Haha, jostain syystä ei ihmetytä että kuvassa on meidän rakkaat kalat :D Minähän tykkään meidän kaloista niin kovasti, kun ei muitakaan eläimiä ole niin puran sitten niihin rakkauttani x) Miekkapyrstöt ja mustamollit, noiden lisäksi meillä on pari haarniskamonnia sekä yksi piikkisilmä.

Olen erittäin ylitylsä immeinen enkä haasta muita bloggaajia. Jos joku haastamaton lukee, you're it. Saa tehdä. Tehkää. Tämä oli hauska haaste joka tapauksessa :)

2 kommenttia:

  1. Oi että, ihania kaloja!! :) Tee joskus niistä suurempiki postaus, haluun nähä kaikki sun kalat <3 :) Tää oli hauska haaste :) taidan itekki tehdä tämän :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos x) Oisi kyl kiva tehdä kaloista postaus, vaikka blogin nimessä oleva "nails" viittaakin vähän muuhun kuin kaloihin :D

    VastaaPoista