keskiviikko 1. elokuuta 2012

Naturelli kesä

Hello hello!

no hyi
 Ajattelin viime viikolla tehdä postauksen jostain vanhoista kynsistäni, kunnes huomasin ettei ole yhtäkään kynsikuvaa sitten toukokuun! Uskomatonta mutta totta, en ole lakannut kynsiä tänä kesänä. (No okei, pariin otteeseen yhdellä kerroksella jotain blingiä, mutta ei siis mitään esittelemisen arvoista).

Ajattelin kuitenkin elävöittää blogia esittelemällä kynsiin liittyviä ostoksia viime kuukausien ajoilta :D

Nämä H&M:n lakkapakkauksessa tulleet lakat. Olen tosiaan nykyisin tylsästi punainen/pinkkifani, ja vielä kun mukana tuli tuo ihana glittermössö... Muistuttaa tosin eräästä toisesta kombosta jonka ostin jo ajat sitten:
Pinkkiä ja glitteriä, anyone?

Sitten tämä "jotain pitäis YR:ltä tilata" pakko-ostos :P Ihan kivan värinen, mutta mielettömän pieni pullo!
Tässä se sai kaverikseen OPIn lakkapullon (ainoa OPI jonka omistan, btw). Huomaattehan että hyvä kun yltää OPIn korkkiin asti tuo.

eBaysta halpiskynsinauhaöljykyniä (ihana yhdyssana). Olen jo kauan halunnut kokeilla kynsinauhaöljykyniä ja koska tykkään tilailla kaikenlaista halpista ulkomailta niin... tässä. Survoin parina ensimmäisenä päivänä tuota öljyä joka välissä sekä sormen että varpaan kynsiin, ja ensimmäinen kynä onkin jo pian loppu... Todella nopeasti kului tällaisen lotraajan käytössä! Kynissä tosiaan lukee OPI mutta vähän epäilyttää...

Samalta eBay-myyjältä tilasin samalla kaikenlaista halpaa, kivaa ja typerää. Mukaan tarttui myös valkoinen koristelulakka, jos vaikka joskus tarvis. Yeah rite. Maybe someday... (Mutku se oli halpa!) Ostin myös samalta myyjältä vielä stamperin ja scrapperin leimauksia varten, mutta unohdin kuvata. Ihan varaksi. Oli halpa. Kyllä ne asiansa ajaa :)

Viimeisenä taas toinen "mutku se oli halpa" ostos. Seppälästä alennuksesta UV-lakkaa. JOS vaikka joskus meen johonkin jossa oisi UV-valo :D Kun ei se ollut enää kuin sen pari euroa niin pakkohan sitä oli yksi varalle hamstrata. En oikein osannut väreistä päättää mutta sininen on aina sininen. Lempivärini pinkin lisäksi.

Katsotaan koska saisin aikaiseksi lakatakin kynsiä. Nyt kun on työharjoittelu alkanut niin ehkä sinne pitäisi vaivautua...

2 kommenttia:

  1. Haha :D Hyviä noi "mutku oli halpa"-ostokset! Hyvä tietää etten ole ainoa joka ostaa ku "oli halpa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nojoo, köyhä kun on niin aina pitää ostaa halpaa! Ei sitten puhuta siitä paljonko säästäisi jos ei ostaisi ollenkaan niitä tuotteita...

      Poista