keskiviikko 15. elokuuta 2012

Peruskimalletta

Dodiih. Kävi sitten niin että sain kuin sainkin lakatuksi kynteni. Ensin lakkasin aivan hirveät kynnet joista en voi edes puhua. Halusin ensin nudet, mutta kun ne olivat liian nudet niin päätin vapaalla kädellä vähän tehdä muka jännittäviä viivoja kärkiin. Pinkit ja valkoiset viivat miten sattuu. Ihme kyllä pystyin joten kuten sinnittelemään niillä kynsillä päivän mutta hävetti kauheasti :D Poistoon siis menivät heti seuraavana päivänä. 

En kuitenkaan lannistunut tästä vaan päätin vaan pelata varman päälle. Simppeliä siis kehiin, ja nopeaa. Ei ole jaksamista tehdä kummoisia hienouksia, joten joku kiva suht' nude lakka ja päälle glitterimössöä. Ihanan helppoa! (paitsi sitten poistaminen >_>)


Aluslakkana Rimmelin Stronger, joka toisessa kynnessä Mavalan Bangkok ja joka toisessa MNY:n449, glitterinä Ultan Pinata-Yada-Yada ja päällylakkana lainassa Trindin pikakuivattavaa, koska omani ovat loppuneet.

 Sitten esittelyssä vielä uusimmat ostokseni. Tilasin siis netistä uutta päällylakkaa, monessa blogissa vilahdelleen INM:n Out the Doorin. Tilasin heti kaksi kipaletta koska äkkiä nuo minun lotrauksella kuluvat (mikäli nyt pääsen taas kynsien laiton makuun). Cesarin omat pikakuivattajat kuluivat äkkiä ja inhosin sitä kiinteän hopeista purkkia sydämestäni! Haluan todellakin nähdä paljonko lakkaa on jäljellä, en tunnustella tai arvuutella. Never again, thanks. Ei lakassa mitään vikaa mutta pullossa niin paljon että huh huh.  Ja sitten vielä tilasin myös superhoitavan aluslakan. En tiennyt oikein mitä tilata mutta Nail Growth System: Rejuvacote kuulosti hyvältä. Kynteni niin ovat taas katkeilleet ilman lakkaa ettei niitä saa ollenkaan tuon pidemmiksi. Ja liuskoittuvat. Pleh. Ehkä nyt saapui pelastaja?


Joomoi.

1 kommentti:

  1. Kerro heti kokemukset INM:stä, kun sitä kokeilet. Mul aon tällä hetkellä käytässä Sechen pikakuivattava, mut oon tota INM:iä pohdiskellut hankkivani seuraavaksi.

    VastaaPoista