tiistai 25. lokakuuta 2011

Aluslakka

En ole tainnut alunperin edes käyttää aluslakkaa kun aloitin kynsien lakkaamisen. Nykyisin aluslakka on kuitenkin ihan ehdoton ja päivänselvä asia. Taisin alunperin ostaa aluslakan kynsieni keltaisuuden vuoksi, ja edelleen omistankin Mavalan Barrier-aluslakan. Tämän lakan tarkoituksena olisi suojata kynttä esimerkiksi juuri kellastumiselta, mutta itse en ole huomannut moista vaikutusta. Enpä olekaan tuota lakkaa pahemmin käytellyt, mutta positiivisena puolena täytyy sanoa, että se on edelleen käyttökelpoista eikä ole esimerkiksi jähmettynyt pulloon.


Halusin liuskoittuvia ja katkeilevia kynsiäni varten kunnon vahvistavan ja hoitavan aluslakan, ja Orlyn Nail Defense kuulosti hyvältä. Ensimmäistä purkkia käyttäessäni tykkäsin kyllä itse lakasta, mutta kun siitä oli jäljellä n. 1/3 huomasin sen olevan jo aikamoista liisteriä. Koska tosiaankin tykkäsin lakasta, tilasin tilalle toisen samanlaisen ja heivasin roskiin edellisen jämät. Nyt alkaa tämäkin pullo olla jo alle puolenvälin, ja täytyy ikäväksen todeta hankalan liisterisyyden iskeneen jälleen. Surettaa, sillä muuten pidän lakasta. En vain halua heitellä lakkaa roskiin puolivälissä pulloa enää joten pakko kai on alkaa metsästämään uutta superhoitavaa liuskoittuvien kynsien ystävää.

Tänään postiluukusta sitten tipahti uusi kokeiluni, josta toivoin hyvää ja pitkäaikaista ystävää. Olkaa hyvä, tässä näette nails inc. Londonin aluslakan!


Paketti tosiaan lupailee sisältää proteiinia ja vitamiineja, auttaakseen kuivia, vahingoittuneita sekä epäterveitä (unhealthy :D) kynsiä. E-vitamiini auttaa kynsiä näyttämään nuorilta ja terveiltä. Tänään sitten onneksi oli juuri lakkauspäivä, joten pääsin heti kokeilemaan uutta lakkaani. Paljoa en osaa vielä sanoa, paitsi että Orlyn lakka kuivui nopeampaa kestävemmäksi. Joskus heitän aluslakan ja puuhailen muuta, mutta tämän kanssa ei kyllä uskaltanut paljoa puuhailla. Lakka jäi kovin pehmeäksi ja pienikin kolhaisu olisi jättänyt varmasti ison kraaterin (en tosin lähtenyt jostain syystä testaamaan tätä...). Toivotaan sen nyt joka tapauksessa hoitavan kynsiä kuten lupaakin, se on se pääasia. En tiedä johtuuko se tuosta Orlysta jota olen käyttänyt, mutta enää ei ainakaan kynnet liuskoitu kuten ennen \o/ Sen lisäksi aina ennen lakkausta kosteutan kynteni Trindin kynsibalsamilla sekä kovetan joko Mavalan kynsikovettajalla tai ACOn kynsivahvistajalla. Toivotaan etteivät enää koskaan tule niin pahasti liuskoittumaankaan kuin aikoinaan...

3 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu sellasta ainetta jota voit laittaa kovettuneeseen kynsilakkaan (sinne pulloon) ja se on taas käyttökelposta? :) En muista millä nimellä sitä sanotaan, joku kynsilakan pehmentäjä tms..

    VastaaPoista
  2. Enpä ole kyllä kokeillut. Mielessä on ollut (mulla on yksi halpislakka joka on ihan paksua ja tönkköä, käyttökelvoton) mutta enpä vaan koskaan sitten muista oikeasti katella :D Pitää kyl yrittää muistaa!

    VastaaPoista
  3. Jään odottelemaan arviota uudesta tulokkaasta pitemmältä aikaväliltä :)

    VastaaPoista