perjantai 7. lokakuuta 2011

Laattoja

Noniin. Eiköhän siinä niin käy että heti kun saa uudet lakat kynsille, postiluukusta tipahtaa uudet konad-laatat joita tekisi toki heti mieli käytellä. Vaan enpä käyttele, minä kun pidän näistä kynsistä jotka ovat tällä hetkellä, enkä muutenkaan vaihda muutaman päivän jälkeen lakkoja. Kyllä pidän niitä yleensä sen noin viikon, muuten tuntuisi turhalta koko vaivannäkö ja lakankulutus jos ne heti seuraavana päivänä pyyhkisi pois. Joskus ihmettelenkin seuratessani kynsiblogeja, vaihtavatko jotkut todellakin päivittäin kynsilakat? Hirveä homma ja ainakin omat kynteni kuivuisivat liiaksi. Sen lisäksi, kun teet oikein hienot koristelut jne. niin kuinka sellaisia voi raaskia heti seuraavana päivänä olla poistamassa? I couldn't do it.

Muttajoo ne laatat:En olekaan ennen omistanut tuollaisia kärkileimauslaattoja, saa nähdä mitä siitäkin tulee kun yritän niitä sovittaa paikoilleen :D Ei nuot mitään miun ehdottomia must-laattoja ole, mutta hyvällä alennuksella kuitenkin kehtasi ostaakin. Etenkin tuo missä on tähtiä kärjessä <3 Olen kova tähtifriikki, tähti ja kruunut on se miun juttu :)

Aijoo, huomasin myös viimein saaneeni kommenttejakin! Kiitoskiitos oikein paljon, sellaiset piristävät heti päivää <3

6 kommenttia:

 1. Itse kyllä poistan lakat joka päivä (: Kynsien laitto on vain niin hauskaa puuhaa ja kyllästyn melko nopeasti. Käytän markkinoiden about hellävaraisinta kynsilakanpoistoainetta joten kynnet eivät pääse kuivumaankaan (:

  VastaaPoista
 2. Kivoja laattoja oot tilannut :) Mä vaihdan lakat lähes joka päivä. Kyllästyn aika helposti, mutta jos tykkään jostain kynsistä paljon niin voin pitää niitä useamman päiväkin.

  VastaaPoista
 3. Ine: Hauskaa puuhaahan se lakkaus on, kuivumisen odottelu ei ole :D
  Mitä kynsilakanpoistoainetta käytät :o Itsekin käytän aina asetonittomia aineita mutta...

  Sini: Kiitos :) Onneksi siellä ei ollut alessa enempää kivoja laattoja, tiedä kuinka kalliiksi olisi taas tullut! Eikö se tunnu pahalta ottaa heti pois kovan työn takana olleet lakkaukset?

  VastaaPoista
 4. Tää voi olla tyhmä kysymys, mutta kysynpä silti ;D Tota, mitä noi laatat on? Onko ne sellasia minkä läpi voi maalata lakalla vai tarroja?

  Ps.. Anteeks ku kommaan koko ajan <3 :)

  VastaaPoista
 5. Eihän se haittaa, kiva vaan saada kommenttia <3
  Nuo laatat toimivat vähän leimaussysteemillä, eli kuvioon laitetaan lakkaa, pyyhitään ylimääräiset yli ja sitten otetaan kuvio leimasimeen jolta se sitten siirretään kynnelle.
  Jos kiinnostaa parempi selitys, esimerkiksi selitystä kuvineen löytyy täältä: http://charmingnails.blogspot.com/2008/12/konadin-kytt.html

  VastaaPoista
 6. Ai se oli tollanen systeemi :D Onpas kätevää! En olis ikinä tollasta hoksannu, ellet sä olit täälä noista kertonu :D

  VastaaPoista