lauantai 15. lokakuuta 2011

Viimein Models Ownia!

Noniin, voinko viimein esitellä tämän hetkiset kynteni (joista muuten lohkesi pieni pala yhdestä kärjestä, yhyy. Muuten pysyneet jo yli viikon hyvinä):

En tiedä miksi tuo lakka ei suostu näyttämään kuvissa saman väriseltä kuin luonnossa :( Joo keinovalaistus mutta silti, se on paljon vaaleanpunaisempi oikeasti. Paras väri näkyy siitä lakkapullonkuvasta, vaikka siinäkin se on aavistuksen liian lämmin. Ja koska tykkään että kynsissä on yleensä aina se joku juttu, on nimetön vaaleansininen. Ennen tykkäsin lakkailla joka toisen eriväriseksi, mutta nykyisin pidän enemmän tästä "yksi kynsi erivärinen" tyylistä. Ja nuo tarrat ovat aivan ihanaiset! Taisivat olla jostain Emotionin vähän kalliimmasta tarrapaketista (miulle kallis tarkoittaa siis vähän enemmän kuin Seppälän 0,95 €). Ja siis nuo lakat olivat Models Ownin Lili's Pink sekä Blue Med.

Ja varpaat:

Jälleen ihana varpaidenkäpristelykuva, mutta pitäähän nyt näyttää miten sävy sävyyn on sormet ja varpaat! Varpaisiin en ihan yhtä hienoja tarroja viitsinyt uhrata, mutta kivan lisän tuovat nekin noihin isovarpaisiin. Mitäs muilla, tykkäättekö te lakkailla kädet ja varpaat mätsääviksi? ;)

Aijoo, innostuinpa taas rahasta ja tilauksessa on taas muutama kynsijuttu. Cesars Shopin alesta vielä yksi Konadin kärkilaatta, kultainen leimauslakka (ei onnistunut OPIn taviskultalakalla leimaus, höh), kultainen koristelulakka ja vielä tuikitarpeellinen käsirasva (not, miulla kyllä noita rasvapurkkeja riittää!). eBaysta tilasin vielä helmenpuolikkaita sekä kynsiteippejä. Niiden teippien kanssa en ole kyllä koskaan sähläillyt ennen, mutta on ne niin hienoja että tulihan miullekin aika tilata. Aika näyttää mitä niiden kanssa saan aikaan... vai saanko mitään.

1 kommentti:

  1. Ihanasti sävy sävyyn kädet ja jalat :) Mä en ikinä jaksa lakata varpaita ku mulla on niin pienet kynnet varpaissa (paitsi isovarpaissa) ettei niihin saa lakkaa :( Nyt on tosin käsissäki pienet kynnet ku kahdeksasta sormesta on lohjennu kynsi ihan pieneksi nysäksi :((

    VastaaPoista