lauantai 31. joulukuuta 2011

Joulu

Niin se joulu vain tuli ja meni. Kaapissa odottavat yhä joulutorttuvärkit ja vasta nyt saatiin tänne luntakin. Ehkä joulun ei ollut tarkoitus ihan vielä mennä ohi..?

Eniveis, ensiksi esitellään joulukynnet. Ne on toteutettu samalla lailla kuin edellisetkin kynteni, vain värimaailma oli muutettu.


Tarkoitus oli alunperin jotain muuta, kuitenkin että pohjana olisi punaista muissa kynsissä ja nimettömässä tuota vihreää. Tämä neiti tajusi sen kuitenkin vasta siinä vaiheessa kun ajatuksissani jo vetäissyt kaikki kynteni punaisiksi joten päädyin sitten heittämään sitä vihreää kärkiin.


Olin myös ollut selvästi erittäin kiltti tänä vuonna. Täytyyhän niitä joululahjoja esitellä joten olkaa hyvä.
Näistä Kirby's Adventure Wiille sekä Les Miserables ovat itse valittuja. Olen jo kauan hiniöinyt (onpas outo sana kirjoittaa) Tuho-osaston superboksia jossa olisi siis kaikki kaudet. No, se boksi maksaa hunajaa mutta olipa äiti kuitenkin ostanut kolme ensimmäistä kautta minulle <3 Näitä onkin tullut katsottua innolla.

Sukat ovat aina ihania <3 Samoin kaikenlaiset lahjalaatikot täynnä ihonhoitovärkkejä. Ja huomatkaa toki oikeassa yläkulmassa kolme uutta kynsilakkaa :D So awesome. Ja pöllöheijastin on ihana, minä niin pidän pöllöistä! Tosin tuossa kuvassa se on onnistuneesti väärinpäin ja näyttää haamulta x)

Ja loppuun vielä itse ostetut lahjat. Veronpalautuksilla tuli hommattua käsikonsoli 3DS ('cos I'm a gamer) sekä sille kaksi peliä. Sitten vielä kahdet hiragana-karutakortit, koska piti jotain japaniin liittyvää hommata. Haaveena treenata hiragana-taitoja, jotka aina unohtuvat. Viime vuonna annoin itselleni myös vähän hiragana-opetusmateriaalia ja opettelinkin niitä taas, mutta sitten se jäi ja... Noh, nyt ne ovat taas unohtuneet. Pleh.

Hyviä jouluja on turha enää toivotella, joten sitten vain parempaa uutta vuotta 2012!!

2 kommenttia:

  1. Toi pöllöheijastin on kyllä aika liikkis!

    VastaaPoista
  2. Oot ollu kiltti tyttö ku oot saanu noin paljon lahjoja :) toi Tuho-osasto (suomeksi:P ) on kyllä hauska sarja :D

    VastaaPoista