sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pink Chocolate

Nämä otsikoiden nimikoinnit on aina yhtä kivoja :D

Jälleen esittelyssä yhdet katastrofikynnet. Ihan omaa vikaani toki. Halusin käyttää uusinta hankintaani, eli Seppälästä ostettua Golden Rosen ruskeaa kynsilakkaa nro 81 (eikö noissa tosiaan ole nimiä?). Väri oli niin suklaamainen että päätin heti haluavani käyttää vaihteeksi mattalakkaa, jolloin kynnet olisivat vielä suklaamaisemmat. Ja mikäpä muukaan sopisi paremmin ruskean kanssa kuin pinkki leimauslakka, kun en sitäkään ollut vielä kerennyt kokeilla...

Kuva paremmasta kädestä
Nämä ovat ihan kivat? Missä meni vikaan? Noh, siinä etten osannut lopettaa ajoissa. Huomasin kultaisen koristelulakan ja ajattelin heittää sillä jotain pilkkuja tuonne sekaan. En tiennyt miten se voisi edes sopia, mutta emmä oo tätäkään vielä kokeillut... Tulos oli hirveä, sitä sitten yritin peitellä uudella varovaisella kerroksella ruskeaa (kun kuviotkin olivat jo paikoillaan, ei voinut vetää koko kynttä uusiksi). Nämä uudet lakkavetäisyt näkyivät erittäin hyvin vanhan päällä eikä sitä tahtonut kukaan katsella. Ainakaan minä en tahtonut. Muutaman päivän noita pidin mutta nopeasti (minulle nopeasti, that is) lähtivät vaihtoon. Ehkä vielä joskus teen saman tyyliset, sillä tuo vaan oli niin suklaista <3 Kun en vain olisi mokannut...

Ja loppuun vielä kuva uusista ystävistäni, jotka lähtivät Seppälästä mukaan:
Ensimmäiset tämän sarjan lakat!
Nämä ovat taas näitä pakko-ostoksia. En ollut edes ajatellut ostaa uusia lakkoja, saatika että olisin varta vasten tuon värisiä kaivannut. Mutta! Ostaessani paitaa, kehui jonossani edellä oleva Wet'n Wildin lakkoja myyjälle, joka sitten viisasi kassan vieressä olevaa koppaa. Siellähän lojui näitä alessa oleva lakkoja, vieläpä "ota kaksi, maksa yksi" periaatteella. Yksi lakka maksoi kaksi euroa, joten hintaahan noilla oli vain euro per pullo. Not bad, I say! Värit olivat ihan mukavat, eikä itselläni ole ennestään aivan tuollaisia. Sääli ettei ollut enempää mukavia värejä, kyllä tuolla hintaa olisi voinut vähän enemmänkin ostaa ;)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että jollain muullakin on joskus katastrofikynsiä :D Vaikka eipä nui minn silmääni pahoilta edes näytä, tosi suklaiset ovat kyllä.

    Minäkin olen noita superedullisia Wet'n Wildeja koittanut metsästää, mutta niissä Seppälöissä joissa olen käynyt niin kyseiset lakat ovat olleet aika rumia :P mutta nuo sinun ostoksesi vaikuttavat ihanilta! Jään odottelemaan, että minkälaisilta näyttävät kynsillä!

    VastaaPoista
  2. Eivät näytä ihan niin pahoilta kun en näytä sitä pahempaa kättä :D

    Ja joo, ei sielläkään ollut kuin muutama lakkaputeli ja nuo tosiaan ainoat kivat värit. Sääli... Saatan seuraavaksi esitelläkin kynsillä toista noista :)

    VastaaPoista