keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Pikkujouluky- NIKS

Helou helou, joulu se vain lähestyy ja vielä ajattelin yhdet kynnet ennen varsinaisia joulukynsiä tehdä, käyttäen toista uusista Wet'n Wildin lakoista, Blue Moonia. Kaverini lakkaili vieressäni kynsiään tehden vinot kärkilakkaukset, ja itsehän innostuin että haluan minäkin pitkästä aikaa sellaiset! Pinkillä Flormalilla heittelin vinokärjet ja vielä rajasin kultaisella väliin rajan. Mielestäni näistä tuli todella hienot ja tykkäsin kovasti!

Ilman salamaa, ehkä realistisempi
Salamalla, ylivalottunut mutta selvempi
Vaan kuinkas sitten kävikään. Kurottaessani kansioita ahtaassa hyllyvälissä kuului yhtäkkiä naaaaks. Kyllä, kynsi katkesi. Onneksi tätä ei tapahdu usein...

Ai aiOnneksi kynsi jäi sentään "normipituiseksi", sääli vain että muut kynnet olivat suht' pitkiä ja jouduinkin episoden jälkeen saksimaan kaikki peruslyhyiksi. Nyyh, halusin näyttävät joulukynnet! Noissa muuten tuntui kuluvan erittäin nopeasti kärjistä lakka, aivan kuten edellisissä Wet'n Wildilla lakatuissa kynsissä. En tiedä onkohan sattumaa vai..? En yleensä näin nopeasti ole kyllä havainnut mitään kulumia kärjissä!

Ja loppuun vielä kuva käytetyistä lakoista! (miinus alus- ja päällylakka)

4 kommenttia:

 1. sulla on hieno blogi! :) Jään kyllä seurailemaan tätä ! :) Sinäkin voisit vierailla minun bloginalussani, kommentoida sitä ja ehkäpä jopa liittyä jäseneksi/ lukijaksi! :)
  Rauhaisaa joulun odotusta! (:

  tv. Mmilya http://mmilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Wau :) Hienosti tehdyt! Mullaki aina katkee kynnet :( se on niin ärsyttävää!! Eikös toi kullanvärinen oo sellanen, mis on 2 päätä, millä voi tehdä? Jos on, niin onko sillä helppo tehdä? :) En oo vielä uskaltanu ostaa sellasta, ettei seki jää laatikon pohjalle makaamaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei kai tuossa ole kuin yksi pää tuossa kultaisessa :o Mutta kyllä kun siinä on tarpeeksi ohut suti niin simppeliä viivaa saa jotenkin tehtyä :D Joku muu varmaan saa helpostikin mutta itse oon sellainen tärinäkäsi joka sutii miten sattuu että x)

   Poista
  2. Aijoo, suositan tietenkin silti kokeilemaan ;)

   Poista